How to create a page header?

The Quark template demo content contains few headers - this article contains a code used for creating these headers. All headers was created as the Custom HTML module instances on the header module position. For the pages with headers which contain dark, we recommend to apply the dark-bg page suffix.

Frontpage header

Based on the following code:

<img src="/images/demo/header_bg.jpg" alt="" class="parallax-img" />
<div class="gkPage">
   <h1 data-sr="enter bottom and move 50px">Product Landing Page theme</h1>
   <h2 data-sr="enter bottom and move 50px and wait .2s">Advanced, unique and powerful premium theme</h2>
   <a href="#" class="dark btn-border" data-sr="enter bottom and move 50px and wait .3s">Learn more</a> 
</div>
<span class="mouse-icon"><span><span></span></span></span>

Our team header

Contact page header

Created with the following code:

<img src="/images/demo/contact_bg.jpg" alt="" class="parallax-img" />
<div class="gkPage">
   <h1 data-sr="enter bottom and move 50px">Get in touch with us</h1>
   <h2 data-sr="enter bottom and move 50px and wait .15s">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.</h2>
   <div class="gk-social-icons-block" data-sr="enter bottom and move 50px and wait .3s">
    <a href="#"><i class="gkicon-fb"></i></a>
    <a href="#"><i class="gkicon-twitter"></i></a>
    <a href="#"><i class="gkicon-gplus"></i></a>
   </div>
</div>
<a class="gk-map-icon"><i class="gkicon-marker"></i> View on Google Maps</a>

Uses the following HTML code:

<img src="/images/demo/about_bg.jpg" alt="" class="parallax-img" />
<div class="gkPage">
   <h1 data-sr="enter bottom and move 50px">We are a digital design agency based in Manhattan, NY</h1>
   <h2 data-sr="enter bottom and move 50px and wait .2s">We help the world's top companies build<br />amazing digital products.</h2>
</div>
<span class="mouse-icon"><span><span></span></span></span>
Last modification: Wed 28 Jan 2015

HR Perspectief, dat ben ik!

Mijn naam is Esther Haage. Na een carrière van bijna 20 jaar binnen het Human Resources-management (HR) waarin ik kennis heb mogen maken met verschillende soorten ondernemingen, heb ik in 2015 de overstap gemaakt naar het zelfstandig adviseren. Onder de naam ‘ HR Perspectief’ ben ik gestart met het projectmatig ondersteunen van organisaties en hun HR-afdelingen. Denk hierbij aan een bedrijfsovername, een reorganisatie of een professionaliseringsslag van een HR-afdeling.

Ik woon in Amersfoort en ben moeder van een zoon en dochter. In mijn vrije tijd sport ik graag en kan ik enorm genieten van lekker eten en drinken. Ik ben direct, open, pragmatisch en ik hou ervan om de zaken op verschillende manieren te bekijken. De naam HR Perspectief is mij dan ook op het lijf geschreven.

Missie en visie

Wat is strategie wanneer het gaat om het succesvol maken van een bedrijf? Strategie is een veelomvattend woord. Maar het krijgt pas betekenis – dat wil zeggen, het gaat pas werken - wanneer de mensen binnen een organisatie ook meebewegen  om de strategie tot uitvoer te brengen.  Ik noem dit Flow. Verbinding, openheid en optimisme zijn de sleutels tot succes binnen teams en organisatie. Succes voor de mensen staat daarmee gelijk aan succes voor organisaties.  

Door de mensen binnen een organisatie in hun kracht te zetten, en te werken vanuit wederzijds respect, treedt verbinding op. Zowel tussen verschillende afdelingen als tussen (functie)lagen.  Er ontstaat flow. Aansturing  wordt minder belangrijk als mensen hetzelfde doel voor ogen hebben. Zo wordt een klimaat van ‘samen’ gecreëerd waarbij ‘wij’  boven ‘ ik’  komt te staan. 

Hoe creëer ik flow

Vanuit het centraal gelegen Amersfoort (of op locatie) ondersteun ik organisaties en teams op het gebied van Human Resources. Ik zoek naar de beweging: hoe creëer ik flow, hoe zorg ik ervoor dat  de mensen in beweging komen? Tijdens het project breng ik de ‘harde’ technische en ‘zachte’ menselijke kant van HR samen.  

Ik schakel makkelijk tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau. Mijn vermogen om betrokken medewerkers in beweging te zetten en mensen te enthousiasmeren  gebruik ik om veranderingen in gang te zetten.  Belemmeringen zie ik als uitdagingen en mijn creativiteit zorgt ervoor dat een oplossing altijd voorhanden is.  

Ik stel vragen!  

 • Welke doelen streef je na?
 • Wat wil je bereiken?
 • Op welke manier speelt HR hier een rol bij?
 • Waarin ligt de gezamenlijke kracht?
 • Welke weg gaan we kiezen?
 • Op welke niveau kan ik je ontzorgen?

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ben je opzoek naar een verandertraject voor jouw afdeling HR? Optimalisatie van de processen of coaching van individuele medewerkers, HR Perspectief biedt perspectief! 

HR verandertrajecten | Organisatie ontwikkeling | Positioneren en vormgeven HR | Individuele coaching
×
×

Log in