Dynamic counters

In few places the Quark template contains a counters which animate during a scrolling the website.

Social counters

Above module is a Custom HTML module which uses the following code and the small-spaces module suffix:

<div class="gk-cols" data-cols="3">
<div class="gk-text-center gk-social-counter">
<a href="#" class="inverse"><i class="gkicon-fb"></i><strong><span data-sr="enter bottom" data-count="15477">0</span><span>likes</span></strong></a>
</div>
<div class="gk-text-center gk-social-counter">
<a href="#" class="inverse"><i class="gkicon-twitter"></i><strong><span data-sr="enter bottom" data-count="6633">0</span><span>followers</span></strong></a>
</div>
<div class="gk-text-center gk-social-counter">
<a href="#" class="inverse"><i class="gkicon-gplus"></i><strong><span data-sr="enter bottom" data-count="1408">0</span><span>followers</span></strong></a>
</div>
</div>

This code uses the columns structure - div with the gk-cols CSS class for creating a three-columns structure (the amount of columns can be changed in the data-cols attribute). Content in the column can be centered with the gk-text-center CSS class.

For creating the social counters we need to add the data-sr attribute which will fire a counter function when user scroll down to the element. The final counter value is specified in the data-count attribute. Additionally user can specify the data-time attribute with time specified in milliseconds - it will be used to specify the time of the counting animation.

If it is necessary to add delay between start time for specific counters then we recommend to add in the data-sr attribute text and wait .25s - then the animation will by delayed by 250 milliseconds

Company counters

Above counters have much easier structure visible below:

<div class="gk-counters">
<div class="gk-counter"><span data-sr="enter bottom" data-count="69">0</span><small>projects</small></div>
<div class="gk-counter"><span data-sr="enter bottom" data-count="467">0</span><small>clients</small></div>
<div class="gk-counter"><span data-sr="enter bottom" data-count="22">0</span><small>awards</small></div>
<div class="gk-counter"><span data-sr="enter bottom" data-count="865">0</span><small>coffee cups</small></div>
</div>

It uses the same mechanism - the scroll reveal engine which fires the counting animation.

Last modification: Wed 28 Jan 2015

HR Perspectief, dat ben ik!

Mijn naam is Esther Haage. Na een carrière van bijna 20 jaar binnen het Human Resources-management (HR) waarin ik kennis heb mogen maken met verschillende soorten ondernemingen, heb ik in 2015 de overstap gemaakt naar het zelfstandig adviseren. Onder de naam ‘ HR Perspectief’ ben ik gestart met het projectmatig ondersteunen van organisaties en hun HR-afdelingen. Denk hierbij aan een bedrijfsovername, een reorganisatie of een professionaliseringsslag van een HR-afdeling.

Ik woon in Amersfoort en ben moeder van een zoon en dochter. In mijn vrije tijd sport ik graag en kan ik enorm genieten van lekker eten en drinken. Ik ben direct, open, pragmatisch en ik hou ervan om de zaken op verschillende manieren te bekijken. De naam HR Perspectief is mij dan ook op het lijf geschreven.

Missie en visie

Wat is strategie wanneer het gaat om het succesvol maken van een bedrijf? Strategie is een veelomvattend woord. Maar het krijgt pas betekenis – dat wil zeggen, het gaat pas werken - wanneer de mensen binnen een organisatie ook meebewegen  om de strategie tot uitvoer te brengen.  Ik noem dit Flow. Verbinding, openheid en optimisme zijn de sleutels tot succes binnen teams en organisatie. Succes voor de mensen staat daarmee gelijk aan succes voor organisaties.  

Door de mensen binnen een organisatie in hun kracht te zetten, en te werken vanuit wederzijds respect, treedt verbinding op. Zowel tussen verschillende afdelingen als tussen (functie)lagen.  Er ontstaat flow. Aansturing  wordt minder belangrijk als mensen hetzelfde doel voor ogen hebben. Zo wordt een klimaat van ‘samen’ gecreëerd waarbij ‘wij’  boven ‘ ik’  komt te staan. 

Hoe creëer ik flow

Vanuit het centraal gelegen Amersfoort (of op locatie) ondersteun ik organisaties en teams op het gebied van Human Resources. Ik zoek naar de beweging: hoe creëer ik flow, hoe zorg ik ervoor dat  de mensen in beweging komen? Tijdens het project breng ik de ‘harde’ technische en ‘zachte’ menselijke kant van HR samen.  

Ik schakel makkelijk tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau. Mijn vermogen om betrokken medewerkers in beweging te zetten en mensen te enthousiasmeren  gebruik ik om veranderingen in gang te zetten.  Belemmeringen zie ik als uitdagingen en mijn creativiteit zorgt ervoor dat een oplossing altijd voorhanden is.  

Ik stel vragen!  

  • Welke doelen streef je na?
  • Wat wil je bereiken?
  • Op welke manier speelt HR hier een rol bij?
  • Waarin ligt de gezamenlijke kracht?
  • Welke weg gaan we kiezen?
  • Op welke niveau kan ik je ontzorgen?

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ben je opzoek naar een verandertraject voor jouw afdeling HR? Optimalisatie van de processen of coaching van individuele medewerkers, HR Perspectief biedt perspectief! 

HR verandertrajecten | Organisatie ontwikkeling | Positioneren en vormgeven HR | Individuele coaching
×
×

Log in