How to create our team page?

The our team page contains few elements not described in the other articles.

Hiring offers

Code for the above module is following:

<div class="gk-desc">
<h2>We are hiring</h2>
<dl>
<dt data-sr="enter bottom and move 50px" >Project Manager</dt>
<dd data-sr="enter bottom and move 50px wait .2s"><p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin consectetur dui at tempor elementum. Aenean convallis metus nec nibh varius hendrerit. Ut varius purus lectus, a pharetra mi blandit at. Integer ante leo, iaculis ut odio sit amet, dignissim pretium quam.</p><a href="#">Apply</a></dd>
<dt data-sr="enter bottom and move 50px wait .5s">Support Engineer</dt>
<dd data-sr="enter bottom and move 50px wait .7s"><p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin consectetur dui at tempor elementum. Aenean convallis metus nec nibh varius hendrerit. Ut varius purus lectus, a pharetra mi blandit at. Integer ante leo, iaculis ut odio sit amet, dignissim pretium quam.</p><a href="#">Apply</a></dd>
</dl>
</div>

Text and parallax photo

Above module uses the following code:

<div class="gk-big-text">
<h2 data-sr="enter top and move 50px" >Everything is designed <br />Few things are designed well</h2>
<small data-sr="enter bottom and move 50px">Our philosophy</small>
</div>

It is a module with big-spaces parallax-bg suffixes and background-image.

Logotypes

This module uses below HTML code:

<div class="gk-desc">
<p><em>We've been featured in the press by these great websites</em></p>
<p>
<img src="/images/demo/logo1.jpg" alt="Logo I" data-sr="enter bottom and move 50px wait .2s" />
<img src="/images/demo/logo2.jpg" alt="Logo II" data-sr="enter bottom and move 50px wait .3s" />
<img src="/images/demo/logo3.jpg" alt="Logo III" data-sr="enter bottom and move 50px wait .4s" />
<img src="/images/demo/logo4.jpg" alt="Logo IV" data-sr="enter bottom and move 50px wait .5s" />
<img src="/images/demo/logo5.jpg" alt="Logo V" data-sr="enter bottom and move 50px wait .6s" />
</p>
</div>
Last modification: Wed 4 Feb 2015

HR Perspectief, dat ben ik!

Mijn naam is Esther Haage. Na een carrière van bijna 20 jaar binnen het Human Resources-management (HR) waarin ik kennis heb mogen maken met verschillende soorten ondernemingen, heb ik in 2015 de overstap gemaakt naar het zelfstandig adviseren. Onder de naam ‘ HR Perspectief’ ben ik gestart met het projectmatig ondersteunen van organisaties en hun HR-afdelingen. Denk hierbij aan een bedrijfsovername, een reorganisatie of een professionaliseringsslag van een HR-afdeling.

Ik woon in Amersfoort en ben moeder van een zoon en dochter. In mijn vrije tijd sport ik graag en kan ik enorm genieten van lekker eten en drinken. Ik ben direct, open, pragmatisch en ik hou ervan om de zaken op verschillende manieren te bekijken. De naam HR Perspectief is mij dan ook op het lijf geschreven.

Missie en visie

Wat is strategie wanneer het gaat om het succesvol maken van een bedrijf? Strategie is een veelomvattend woord. Maar het krijgt pas betekenis – dat wil zeggen, het gaat pas werken - wanneer de mensen binnen een organisatie ook meebewegen  om de strategie tot uitvoer te brengen.  Ik noem dit Flow. Verbinding, openheid en optimisme zijn de sleutels tot succes binnen teams en organisatie. Succes voor de mensen staat daarmee gelijk aan succes voor organisaties.  

Door de mensen binnen een organisatie in hun kracht te zetten, en te werken vanuit wederzijds respect, treedt verbinding op. Zowel tussen verschillende afdelingen als tussen (functie)lagen.  Er ontstaat flow. Aansturing  wordt minder belangrijk als mensen hetzelfde doel voor ogen hebben. Zo wordt een klimaat van ‘samen’ gecreëerd waarbij ‘wij’  boven ‘ ik’  komt te staan. 

Hoe creëer ik flow

Vanuit het centraal gelegen Amersfoort (of op locatie) ondersteun ik organisaties en teams op het gebied van Human Resources. Ik zoek naar de beweging: hoe creëer ik flow, hoe zorg ik ervoor dat  de mensen in beweging komen? Tijdens het project breng ik de ‘harde’ technische en ‘zachte’ menselijke kant van HR samen.  

Ik schakel makkelijk tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau. Mijn vermogen om betrokken medewerkers in beweging te zetten en mensen te enthousiasmeren  gebruik ik om veranderingen in gang te zetten.  Belemmeringen zie ik als uitdagingen en mijn creativiteit zorgt ervoor dat een oplossing altijd voorhanden is.  

Ik stel vragen!  

  • Welke doelen streef je na?
  • Wat wil je bereiken?
  • Op welke manier speelt HR hier een rol bij?
  • Waarin ligt de gezamenlijke kracht?
  • Welke weg gaan we kiezen?
  • Op welke niveau kan ik je ontzorgen?

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ben je opzoek naar een verandertraject voor jouw afdeling HR? Optimalisatie van de processen of coaching van individuele medewerkers, HR Perspectief biedt perspectief! 

HR verandertrajecten | Organisatie ontwikkeling | Positioneren en vormgeven HR | Individuele coaching
×
×

Log in